top of page

Jeg har alltid hatt en visjon og drøm om å skape et sted hvor lys, kjærlighet og samhold regjerer. Hvor vi kommer for å jobbe med oss selv, uten å dømme verken oss selv eller andre.

Et sted man kjenner på ansvaret man har ved å leve, føle, tenke og være.


Jeg vil at senteret skal kunne være et annet hjem, hvor man treffer likesinnede, hvor man ser og blir sett, hvor man inspirerer og blir inspirert.


Jeg ønsker ikke et annet new age senter men et sted der man virkelig vil komme i dybden. Ikke undertrykke vonde følelser med positivitet men lære forskjellige teknikker på å kunne hjelpe seg selv, leve et mer ærlig og oppriktig liv der man står opp for seg selv og utstråler kjærlighet og forståelse til jorden.

Senteret skal være et sted hvor vi tilbyr forskjellige behandlinger og metoder slik at alle kan bli sett og hørt. Et sted alle er velkommen.

Jeg vil ha kvalitet på foredragsholdere, kursledere og behandlere. Det viktigste er at de alle kommer fra hjertet og ikke et ønske om å styre, bli forherliget eller beundret. Vårt felles mål er å hjelpe, men hjelpe deg å komme nærmere den du er innerst inne.


Målet er også at det skal gå økonomisk rundt slik at jeg kan tilby en gratis esoterisk skole for de som virkelig ønsker å bidra på jorden som sjel.

Jeg ønsker av hele mitt hjerte å hjelpe menneskeheten gjennom å skape mer lys ,ved å være det beste eksempelet selv og å hjelpe andre å huske sitt lys.


Daglig leder og grunnlegger av Arhat senteret

Katharina Westblikk

bottom of page