Arhatsenteret

Esoteriske studier, Yoga, meditasjon og mer.....

Astrologikveld med Katharina. Tema: Året 2019   7.12 kl 18:30- 21:00


Hvordan blir det astrologiske året 2019?
Hvor vil planetene stå og hvordan vil det påvirke oss personlig og kollektivt?

Vi bygger opp til året 2020 og det vil bli en del info om det året også.

kr 300
kaffe og te blir servert

Holdes av Astrolog Katharina Westblikk

MINI JULEMARKET PÅ ARHAT  15.12 kl 11-18


Mini julemarket på Arhat med dem som holder til der.
Det vil bli salg av Oljer, Kunst, gavekort til forskjellige kurs og behandlinger som kan være fint å gi i julegave.

Det vil også være mulighet for mini behandlinger og readinger til en billig penge på stedet.

Kom å støtt lokale småbedrifter rundt juletider og gi gaver med mening til de du er glad i.

KONSERT MED RUNAHILD. 16.12. kl 18:00


Runahild spiller det hun kaller for "ethereal folk music". Hun er inspirert av de eteriske verdener og hennes reiser i dem samtidig som hennes reise i livet. Musikken hun tar opp er ofte basert på improvisasjon for a kunne kanalisere rene energier oversatt til melodier og stemme harmonier.

På konsert vil hun spille noen av låtene hennes og mest improvisasjon på sang, tromme og flere type instrumenter. Hun skal spille og synge sammen med Gustav Holberg fra bl.a. Folket Bortafor Nordavinden. Gustav og Runahild har spilt sammen flere ganger for hverandres respektive projsekter og driver med trommereiser i privat.

Pris: kr 200

TANTRA level 1 med RUNI THRANE 26/27 januar 2019


I dette kurset lærer du om det viktigste middelet for spirituell vekst som er din kreative/seksuelle kraft. Lær hvordan du kultiverer kraften, og hvordan du bruker den for å oppnå ekstase og mestre livets paradokser.

Du vil lære de viktigste teknikkene og prinsippene som skal til for å skape enhet og opplysning i ditt og andres liv. Tantra bidrar til å gi deg bedre helse, større kreativ skapelse, sterkere healingkraft, og mer spirituell forståelse.

Du vil lære om hvordan den kreative kraften som bor i oss alle kan brukes til å drastisk øke kvaliteten på alle områder av livet, men mest av alt handler dette om å forstå og bruke de dualistiske polaritetene korrekt slik at man kan leve et liv i enhet med seg selv og omgivelsene.

Kurset holdes av Runi Atma, han har over 20 års erfaring som healer og kursholder. Gjennom sitt virke har an vært lærer og veileder for healere, terapauter, og spirituelle søkere av forskjellig slag både nasjonalt og internasjonalt. Han holder også kurs i bla healing, yoga, tradisjonell kampkunst, og lydhealing. Runi har i hele sitt liv jobbet for enhet på alle plan, og har en kompromissløs tilnærming til faget. I dette kurset deler han av sin rikholdige erfaring som healer, tantriker og åndelig veileder.

Det finnes også level 2 og level 3 av kurset, som vil bli arrangert senere.

Kurset passer for alle, og krever ingen forkunnskaper.


PRIS
1300 kr pr person.

PÅMELDING
Skriftlig på privatmelding til Arhatsenteret eller Katharina Westblikk. sms 92492014

Velkommen til evigheten

Workshop for spirituelle menn.   (kommer i 2019)

Maskulin og Spirituell.
Hva betyr det å være mann og spirituell?

Denne workshopen er for deg som ønsker å lære om hva det betyr å være mann i 2018, og være sensitiv eller «spirituell» uten å miste deg seg i prosessen. Gjennom tre hovedtema som tar seg personlighet, tanke, emosjoner og kropp vil vi presentere en komplett selvutviklingsprosess for å bli den mannen du er. Vi jobber med oss selv på tre plan, det mentale, emosjonelle og fysiske.

Mentalt: Bli kjent med deg selv og finn din livsvei, din gave til livet.

Emosjonelt: Bli kjent med din mørke side, dine frykter og emosjonelle blokkeringer, og bli fri.

Fysisk: Hvordan aktivere ditt «maskuline instinkt», og hvordan manifestere din livsvisjon.

I denne workshopen skal se på hva som er det maskuline og det feminine fra to perspektiver, bevissthetsperspektivet og som biologisk kjønn. Du vil bli kjent med deg selv og din personlighet gjennom en psykologisk typologianalyse, for å finne ut av hva du er best til og bli kjent med dine sterke og svake sider. Du vil også få innsikt i hva som kan være din hensikt med livet; din pasjon, din livsvei, hva du dypest inne brenner for; det som er din individuelle gave til livet.

Det maskuline handler spesifikt om å ha en hensikt med livet og gå for den. For å kunne manifestere din livsvisjon må du først bli venn med din mørke side og dine frykter, så de blir til en samarbeidspartner istedenfor en blokkering. Vi vil også se på hvordan du kan bruke kroppens instinkter så de samarbeider for å nå dine mål. Til slutt vil vi gi deg spesifikke teknikker for å manifestere din gave til livet.

Pris: 1.200kr

Jan Erik er Psykosynteseterapeut, meditasjonguide og coach i psykologisk typologi (JivaYou). Han er født i Vigo, Spania av dansk/finske foreldre. Hans hovedinteresser de siste ti årene har vært bevisste forhold, hva er maskulinitet/femininitet, Tantrisk Buddhisme (Vajrayana) og diverse vestlige filosofiske og spirituelle tradisjoner. Inspirert av alle disse retningene har han utviklet et selvutviklingssystem rettet mot sensitive og spirituelle menn.

Jan Erik har de siste ti årene fordypet seg i hva det vil si å være både maskulin og samtidig en sensitiv-spirituell mann. I dag er kjønnsrollene i konstant endring, noe som fører til forvirring og frustrasjon, spesielt for sensitive menn som kan oppleve at de har mistet seg selv. De sliter med å finne sin livsvei, er frustrerte fordi de lever under en «Mr.Nice»-maske, de klarer ikke å sette grenser og mister seg selv i forhold.

Jan Erik har selv gjort mange av de feil en sensitiv mann har tendens til, ut fra et selvisk behov for å få bekreftelse som «snill» eller «spirituell». Ut fra den erfaring han har fra sitt eget liv og egne samlivsforhold og fra sin egen selvutvikling og spirituelle vei har han skapt OptimalYou, et selvutviklingskurs for den spirituelle mannen. Han ønsker å vise at det ikke nødvendigvis må være noen motsetning mellom det å være maskulin og det å være spirituell.