Arhatsenteret

Esoteriske studier, Yoga, meditasjon og mer.....

ASTROYOGA skorpionens nymåne

Tirsdag 6.11 kl 18:10


Astroyoga er yoga og meditasjon etter de astrologiske transittene hver ny og fullmåne.
Alle mottar en personlig lapp etter hvordan denne spesifikke månen påvirker deg i ditt horoskop.

Denne gangen har vi Skopionens nymåne.

Stor mulighet for transformasjon etter en tid som har vært vanskelig for mange Mer  håp og lys i mørket.

Begrenset med plasser.

klippekort kr 1800
drop in 250kr

Astronomikveld og stjernekikking med Leo.  Fredag 9.11 kl 19:00


Leo Geizendanner har studert astronomi og vært flittig med teleskopet siden 70 tallet.
Han vil ta oss gjennom et astronomisk foredrag og vise oss det uendelig spennende universet med lysbilder og info.

Vi håper virkelig det er opplett for da har Leo med forskjellige teleskoper og kikkerter så vi kan leke oss med stjerne kikking på plassen utenfor Arhat etter foredrag.

kr 300 pr pers

Velkommen

Healingkonsert med Runi Tharne    23.11 kl 18:00-20:00


Healingkonsert med Runi Atma

Runi Atma har 23 års erfaring som healer og spirituell lærer. Musikk er ikke bare noe han spiller, det er noe han er. Alt består av vibrasjoner, når disse vibrasjonene synkroniseres til et harmonisk mønster kalles det musikk.

Runi har i hele sitt liv jobbet for enhet på alle plan, og har en kompromissløs tilnærming til det spirituelle faget. Under denne konserten byr han på sitarspill og overtonesang. Sitar er et eldgammelt Indisk strenginstrument som er spesielt kjent for å ha en helbredende effekt, mens overtonesang er skjærende høyfrekvente lyder som direkte påvirker auraen til den som lytter.

På healingkonsert senker du skuldrene, lener deg tilbake, og lar musikken forme og utfylle deg på flere nivåer.

Velkommen til evigheten

inngang kr 200
begrenset med plass

Sacred warrior kurs med Runi Thrane. 24 og 25 november kl 11-17


Tradisjonell kampkunst er veien til fred og opplysning. Dette kurset tar for seg de gamle kampkunsters hemmeligheter, og lar deg få innsikt i viktige prinsipper og personer i dens utvikling og vitenskap. Forståelse og praksis av denne kunsten kan hjelpe ditt åndelige og fysiske liv til nye høyder.

Kurset holdes av Runi Atma som har 35 års erfaring med kampkunst. Han begynte tidlig å instruere og er en metodisk og effektiv lærer i faget. Han tok sitt første svart belte (Shōdan) allerede i 1987, og 3. Dan (Sandan) i 1996, siden har han praktisert uavhengig.

Runi tilbyr enkelt-timer, ukentlige klasse-timer og workshops i Sacred Warror, som handler om å beherske, kontrollere og benytte kroppens egen livskraft.

kurset foregår over to dager. Lørdag og søndag fra kl 11:00- 17:00

kr 1300

Begrenset med plasser

Astrologikveld med Katharina. Tema: Året 2019   7.12 kl 18:30- 21:00


Hvordan blir det astrologiske året 2019?
Hvor vil planetene stå og hvordan vil det påvirke oss personlig og kollektivt?

Vi bygger opp til året 2020 og det vil bli en del info om det året også.

kr 300
kaffe og te blir servert

Holdes av Astrolog Katharina Westblikk

IKYA HEALINGKURS LEVEL 1 med Veronica Solas. ny dato kommer over nyttår.IKYA Healing™ er et kurs, hvor deltagerne lærer å jobbe med healing – både på seg selv (Level 1) og sine nærmeste.(Level 2)

Dette er level 1, og du lærer hvordan du bringer helbredelse og flyt inn i ditt eget liv.

Kurset varer lørdag og søndag fra kl 10-17.

IKYA Healing™ behandler deg og ditt liv som en sammenhengende virkelighet. Tanker, følelser, kropp og liv er alle viktige deler av helbredelsen. Du kan med IKYA Healing™ oppnå indre ro og harmoni og et nivå av tilstedeværelse og kjærlighet som du aldri har opplevd før.

På dette kurset får du en innføring i de grunnleggende prinsippene innenfor IKYA.
Hva er egentlig helse? Og hva er speiling og hvordan bruker man dette? Hva er egentlig forskjellen på energi og vibrasjon? Og hvordan kan du lære å beherske dette som redskaper for selvutvikling og helbredelse?

Kurset vil inneholde enkle og samtidig virkningsfulle øvelser og metoder. Kurset vil også gi en innføring i deler av den vibrasjonelle anatomien.
I tillegg får alle deltakerene et sett som består av 21 fantastiske IKYA-essenser til odel og eie. Et herlig redskap som er effektivt og går rett til kilden av blokkeringen.

På dette kurset ønsker jeg å vise deltakerne hvor naturlig det er å tune inn, jobbe med og bruke energi og vibrasjon gjennom fokus. Og at det er svært liten terskel for den enkelte å kunne jobbe effektivt og trygt med disse teknikkene.
Dette er et kurs for alle, og det er lagt opp til å være lekent og lærerikt. Og samtidig er det en overraskende effektiv metode å jobbe med sin egen helse.
Kurset vil kaste lys på hva "helse" egenlig er, og samtidig vise hvorfor og hvordan IKYA Healing™ er et helt nytt healingkonsept.

KURS Level 1 - Du lærer hvordan du bringer helbredelse og flyt inn i ditt eget liv.
Pris: 5.900,-
Inkludert 21stk IKYA essenser 💛

Ved spørsmål ta gjerne kontakt!
Veronica Solås
Tlf 922 33 789
[email protected]
https://www.facebook.com/solas.IKYA.healing/

Workshop for spirituelle menn.   17/18 november 

Maskulin og Spirituell.
Hva betyr det å være mann og spirituell?

Denne workshopen er for deg som ønsker å lære om hva det betyr å være mann i 2018, og være sensitiv eller «spirituell» uten å miste deg seg i prosessen. Gjennom tre hovedtema som tar seg personlighet, tanke, emosjoner og kropp vil vi presentere en komplett selvutviklingsprosess for å bli den mannen du er. Vi jobber med oss selv på tre plan, det mentale, emosjonelle og fysiske.

Mentalt: Bli kjent med deg selv og finn din livsvei, din gave til livet.

Emosjonelt: Bli kjent med din mørke side, dine frykter og emosjonelle blokkeringer, og bli fri.

Fysisk: Hvordan aktivere ditt «maskuline instinkt», og hvordan manifestere din livsvisjon.

I denne workshopen skal se på hva som er det maskuline og det feminine fra to perspektiver, bevissthetsperspektivet og som biologisk kjønn. Du vil bli kjent med deg selv og din personlighet gjennom en psykologisk typologianalyse, for å finne ut av hva du er best til og bli kjent med dine sterke og svake sider. Du vil også få innsikt i hva som kan være din hensikt med livet; din pasjon, din livsvei, hva du dypest inne brenner for; det som er din individuelle gave til livet.

Det maskuline handler spesifikt om å ha en hensikt med livet og gå for den. For å kunne manifestere din livsvisjon må du først bli venn med din mørke side og dine frykter, så de blir til en samarbeidspartner istedenfor en blokkering. Vi vil også se på hvordan du kan bruke kroppens instinkter så de samarbeider for å nå dine mål. Til slutt vil vi gi deg spesifikke teknikker for å manifestere din gave til livet.

Pris: 1.200kr

Jan Erik er Psykosynteseterapeut, meditasjonguide og coach i psykologisk typologi (JivaYou). Han er født i Vigo, Spania av dansk/finske foreldre. Hans hovedinteresser de siste ti årene har vært bevisste forhold, hva er maskulinitet/femininitet, Tantrisk Buddhisme (Vajrayana) og diverse vestlige filosofiske og spirituelle tradisjoner. Inspirert av alle disse retningene har han utviklet et selvutviklingssystem rettet mot sensitive og spirituelle menn.

Jan Erik har de siste ti årene fordypet seg i hva det vil si å være både maskulin og samtidig en sensitiv-spirituell mann. I dag er kjønnsrollene i konstant endring, noe som fører til forvirring og frustrasjon, spesielt for sensitive menn som kan oppleve at de har mistet seg selv. De sliter med å finne sin livsvei, er frustrerte fordi de lever under en «Mr.Nice»-maske, de klarer ikke å sette grenser og mister seg selv i forhold.

Jan Erik har selv gjort mange av de feil en sensitiv mann har tendens til, ut fra et selvisk behov for å få bekreftelse som «snill» eller «spirituell». Ut fra den erfaring han har fra sitt eget liv og egne samlivsforhold og fra sin egen selvutvikling og spirituelle vei har han skapt OptimalYou, et selvutviklingskurs for den spirituelle mannen. Han ønsker å vise at det ikke nødvendigvis må være noen motsetning mellom det å være maskulin og det å være spirituell.