Arhatsenteret

Esoteriske studier, Yoga, meditasjon og mer.....

De som jobber på Arhat 2

Vigdis Knudsen (Helhetlig fokus)
Healer, massør og coach (Zen Coaching)

Helt fra jeg var ung har jeg hatt et ønske om å bidra til at mennesker får frem sitt iboende potensiale og ser sin egenverdi. Lærer man å gi slipp på frykt og skyldfølelse med visshet om at en er god nok som en er vil en kunne åpne opp for ro og harmoni i seg selv, slik at en i større grad kan gi plass til livets gleder. Vi kan ikke endre på ytre omstendigheter, men vi kan velge hvordan vi reagerer på det vi opplever. Som person har jeg alltid vært sensitiv og intuitiv. Jeg bruker derfor mye intuisjonen i mitt arbeid, noe som bidrar til at jeg lettere kan finne ut hva kunden trenger å jobbe med her og nå. Jeg bruker ulike tilnærmingsmetoder i mine behandlinger, dette for å kunne gi kunden best mulig hjelp i sin prosess. Jeg har god erfaring med å hjelpe voksne, barn/tenåringer og dyr.

Jeg tilbyr:

*healing/fjernhealing, *terapeutisk massasje *healing massasje for gravide/kvinner

*Coaching *Veiledningssamtaler (fysisk tilstede eller via tlf/nett) * Gruppehealing/meditasjon *Ulike kurs innenfor: egenutvikling, coaching og healing. Fra 2019 tilbyr jeg og fotsoneterapi.

Vigdis Knudsen (Helhetlig Fokus, tlf 90980244, www.helhetligfokus.no

Anna Storesund (Yogainstruktør og pusteveileder.


ANNA TILBYR PRIVAT PUSTEVEILEDNING PÅ ARHAT.
INTRODUKSJONSTILBUD kr 300 UT MARS MÅNED!

Jeg tilbyr 1-1 yoga, Soul Body Fusion og pusteveiledning. Jeg ønsker å inspirere folk til et rikt liv på innsiden. Komme mer ut av hode og ned i kroppen, kjenne på den kjærligheten som er tilgjengelig hos oss alle. Komme tilbake til seg selv, og bli mer kjent med hva som foregår på innsiden.

Hvordan fungerer pusteveiledning?
Du ligger på matten, og jeg bruker stemmen min for å guide deg igjennom timen. Blir som en guidet meditasjon, men med et fokus på å bli i kroppen og høre litt etter hva kroppen har og si. Det er flere muligheter, også mulig å bare få en god avspenning, men en pustetime inneholder alltid en avspenning på slutten. Vi kan jobbe med noe du ønsker, eller vi kan bare være åpen for det som kommer.
Dette passer for deg som vil bli mer kjent med pusten din og som kanskje trenger å sette av tid til dette. Pusten er bindemiddelet mellom kropp og sjel, uten pusten kan vi ikke leve på jorden, og med pusten kan du hente fram alt du noengang har opplevd, alt du har glemt ut, all visdom du bærer på, all den kjærligheten du består av.
Pusten er kropp og sjels fordøyelse, den som fordøyer alle øyeblikkene. De hendelsene og følelsene som ikke blir fordøyet setter seg i kroppen som spenninger eller sykdommer, mentale utfordringer, angst og uro osv.
300krpr time

Soul Body Fusion 1-1

Her jobber vi med å sette en sterk intensjon om å bringe sjelen ned i kroppen, øke frekvensen i hver eneste celle, la sjelen sitte i førersetet. Sjelen har som regel mye høyere frekvens enn kroppen våres, og det er det å sette en intensjon om å forene disse to, bringe sjelen ned i kroppen og lyse opp hver eneste celle. Og si mer ja til seg selv, og det vi trenger fra sjelens synspunkt. Ha tillit til livet.
200kr pr time

1-1 Yoga er også mulig for dem som ønsker.
Jobber med forståelsen for kropp og sjel.
Hva som setter seg i kroppen av tanker, følelser osv.
300kr pr time

er for å redigere tekst

Karina Kammerhuber


Karina  er utdannet barnehagelærer og spesialpedagog, og har jobbet mange år som pedagogisk leder i barnehage. Videre er hun utdannet helsecoach hos Aexselsons school of Bodywork, med massasje , kostveiledning, bevegelses instruktør og kostveiledning.

Hun er utdannet kineseolog og kunstterapeut og har sertifisering som aromatouch behandler, som er en lett velgjørende, avstressende og balanserende massasje, med eteriske oljer.

Henns hovedfokus er å hjelpe ungdom so
m stresser ved hjelp av stressmestings samtaler og aromatouch behandling.

å redigere tekst