Arhatsenteret

Esoteriske studier, Yoga, meditasjon og mer.....

Om Oss Som jobber på Senteret

Katharina Westblikk

Katharina Westblikk (Daglig leder og kontaktperson)


Esoterisk Astrolog, Yogainstruktør og foredrag/kurs holder.


Jobbet som Astrolog siden 2012 etter en 4 årig utdannelse på Herkules Astrologiskole.

Har div utdannelser innenfor trening, behandlingsmetoder, healing og er en evig student av Esoterikk/teosofi.

Elsker meditasjon og å lære vekk gode teknikker samt guide.

Har drevet med alternative behandlinger helt fra en alder av 18 år og begynte veien som 16åring for fullt. Hovedinteressen er å hjelpe mennesker å nå inn til sitt eget lys/sjel og et servicebidrag til menneskeheten. 

-Privatkonsultasjoner

Over nett og på kontoret.

-Healingmassasje og Healing

-Privat terapeutisk yoga/guidet meditasjon

Sms til :92492014

Mail:[email protected]

www.Esoteric-wisdom.com

www.Astrohealing.org

Hei! Mitt navn er Melanie, og jeg er utdannet lærer og kinesiolog.
Helt siden ungdomsårene har jeg vært interessert i å lære om hvordan man kan fremme livsglede, velvære og bedre helse. På denne veien har jeg kommet i kontakt med forskjellige metoder og teknikker og etterhvert bestemt meg for å utdanne meg som kinesiolog.
Kinesiologi er en metode der man bruker en spesiell muskeltest for å avdekke ubalanser i menneskets energisystem. Disse ubalansene kan komme til uttrykk i kroppslige, mentale, emosjonelle og/eller energetiske besvær og oppstår for eksempel når vi føler at vi ikke strekker til, når vi er lei oss, stresset eller blir overveldet av det som livet konfronterer oss med.
I mitt arbeid som kinesiolog bruker jeg forskjellige teknikker (hovedsakelig akupressur, lett massasje, visualisering, meditasjon og av og til blomsteressenser og eteriske oljer) som alle sammen skal bidra til å føre individet tilbake til en mer balansert indre tilstand slik at utfordringer takles bedre og livsglede, velvære og evt. helse kan øke.
Jeg jobber om fredagen på Arhat Senteret og gleder meg til å ta imot mennesker i alle aldersgrupper og alle livssituasjoner. Velkommen!

Karina Kammerhuber


Karina  er utdannet barnehagelærer og spesialpedagog, og har jobbet mange år som pedagogisk leder i barnehage. Videre er hun utdannet helsecoach hos Aexselsons school of Bodywork, med massasje , kostveiledning, bevegelses instruktør og kostveiledning.
Hun er utdannet kineseolog og kunstterapeut og har sertifisering som aromatouch behandler, som er en lett velgjørende, avstressende og balanserende massasje, med eteriske oljer.

Henns hovedfokus er å hjelpe ungdom som stresser ved hjelp av stressmestings samtaler og aromatouch behandling.

Anna Storesund.
Yogainstruktør og pusteveileder.


ANNA TILBYR PRIVAT PUSTEVEILEDNING PÅ ARHAT.
INTRODUKSJONSTILBUD kr 300 UT MARS MÅNED!

Jeg tilbyr 1-1 yoga, Soul Body Fusion og pusteveiledning. Jeg ønsker å inspirere folk til et rikt liv på innsiden. Komme mer ut av hode og ned i kroppen, kjenne på den kjærligheten som er tilgjengelig hos oss alle. Komme tilbake til seg selv, og bli mer kjent med hva som foregår på innsiden.

Hvordan fungerer pusteveiledning?
Du ligger på matten, og jeg bruker stemmen min for å guide deg igjennom timen. Blir som en guidet meditasjon, men med et fokus på å bli i kroppen og høre litt etter hva kroppen har og si. Det er flere muligheter, også mulig å bare få en god avspenning, men en pustetime inneholder alltid en avspenning på slutten. Vi kan jobbe med noe du ønsker, eller vi kan bare være åpen for det som kommer.
Dette passer for deg som vil bli mer kjent med pusten din og som kanskje trenger å sette av tid til dette. Pusten er bindemiddelet mellom kropp og sjel, uten pusten kan vi ikke leve på jorden, og med pusten kan du hente fram alt du noengang har opplevd, alt du har glemt ut, all visdom du bærer på, all den kjærligheten du består av.
Pusten er kropp og sjels fordøyelse, den som fordøyer alle øyeblikkene. De hendelsene og følelsene som ikke blir fordøyet setter seg i kroppen som spenninger eller sykdommer, mentale utfordringer, angst og uro osv.
300krpr time

Soul Body Fusion 1-1

Her jobber vi med å sette en sterk intensjon om å bringe sjelen ned i kroppen, øke frekvensen i hver eneste celle, la sjelen sitte i førersetet. Sjelen har som regel mye høyere frekvens enn kroppen våres, og det er det å sette en intensjon om å forene disse to, bringe sjelen ned i kroppen og lyse opp hver eneste celle. Og si mer ja til seg selv, og det vi trenger fra sjelens synspunkt. Ha tillit til livet.
200kr pr time

1-1 Yoga er også mulig for dem som ønsker.
Jobber med forståelsen for kropp og sjel.
Hva som setter seg i kroppen av tanker, følelser osv.
300kr pr time