Arhatsenteret

Esoteriske studier, Yoga, meditasjon og mer.....

Faste kurs på huset.

ASTROYOGA NYMÅNE OG FULLMÅNE


Yoga og meditasjon etter de astrologiske transittene. Her møtes vi rundt nymåne og fullmåne.

Nymånen er tiden for å plante et frø og sette en intensjon som skal vokse frem mot neste fullmåne da dette vil stå i full blomst.


Alle deltakere får en lapp utdelt før timen med hvordan denne månen påvirker deg personlig i ditt fødselshoroskop. 


drop in kr 250

klippekort 10 klipp kr 1800

Varighet: 2 timer Mindfullness med Synneve. Mandager kl 18-20

Mindfullness er en tilstand av dyp avslapning. Dette er en nødvendighet for oss i dag, da det meste i samfunnet rundt oss handler om stress og mas fra alle kanter. Klarer vi å sette av noen minutter daglig til å roe hjernen vil livet og hverdagen bli mye enklere. Din indre stemme eller underbevissthet kommer gjennom og er du villig til å lytte til den kan jeg garantere at livet vil se enklere ut. « Ikke spør hva verden trenger. Spør deg selv hva som får deg til å føle deg levende og gjør så det. Det verden trenger er mennesker som er blitt levende « Harold Whitman Hver mandag kl 18 00 - 20 00 mediterer vi og utveksler erfaringer samt diskuterer aktuelle saker på Arhatsenteret. Ingen forkunnskaper trengs, alle er hjertelig velkommen.

 Pris 150,- Pr gang eller 300,- pr mnd. Synneve
ASTROLOGIKVELD med Katharina Westblikk

En kveld i måneden tar Katharina  for seg et astrologisk tema og holder et 3 timers foredrag/kurs.
Det er forskjellig hver gang så følg med på event siden hvilke tema og dato det blir. Alle deltakerne vil få vite hvor de har denne evt planeten, tegnet, aspektet etc i sitt eget fødselshoroskop før oppmøte.
Te og kaffe blir servert.
Passer for alle nivåer.

kr 300
Kambosirkler med Ole Marius Sætrevik med Katharina W som assistent

Ole Marius kommer til å arrangere sirkler flere ganger i måneden. Noen ganger med Katharina W som assistent.
Her vil det variere fra enkle sirkler til par sermonier, kombinasjoner med meditasjon, yoga og sang. Følg med på event siden for mer info.
Healingsirkel med Synneve og Frank Holandsjø

 fast en gang Pr mnd kl 18 00 - 20 30, pris 250,- Healing vil si å koble seg på kjærlighetskraften. Når vi blir koblet på den kan vi få all den hjelp vi er klar for å ta imot. På våre healingsirkler starter vi med en prat om hva som er dagens tema. Etter det guides du inn i en meditasjon der du får mulighet til å se på hva som er bruk for å gi slipp på. Alle vil få « personlig « healing. Synneve og Frank


ASTRODRAMA med Katharina WEstblikk

En kveld i måneden. Astrodrama har mye likheter med familiekonstellasjoner og psykodrama. Her spiller vi ut aspekter i horoksopet til deltakerne. Eieren av horoskopet velger selv ut hvem som skal spille de forskjellige rollene. Rollene spilles ut intuitivt mens eieren av horoskopet ser på. Det er utrolig mye spennende som skjer under et astrodrama event.

kr 200